Stilianos Babauszoda

Cím: 1158 Budapest, Petrence u. 78  (térkép, utcanézet lejjebb)

A Stilianos Babauszoda hálózat egyetlen gyermekuszodájaként üzemelő egységünk 4 éves kortól várja sok szeretettel a gyermekeket úszásoktatásra. A pozitív nevelés technikájával, gyermekközpontú, kiscsoportos foglalkozások keretében tanítjuk őket az úszásnemek elsajátítására, valamint az életmentő feladatokra. Olyan légkört teremtünk, amelyben a gyermek jól érzi magát és felszabadultan mozog. Mindehhez nélkülözhetetlen az oktató és a gyermek közötti erős kötelék és bizalom. Az úszásoktatás mellett VÍZILABDA foglalkozásainkra is jelentkezhettek. Kapcsolat, további információk: https://www.stilianos.hu


Budapest 15. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti uszoda, fürdő, strand utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 15. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 15 kerületében a fenti uszoda, fürdő, strand (Stilianos Babauszoda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 69
  • busz: 96, 124, 130, 196, 196A, 296, 296A
Térkép

Az uszoda, fürdő, strand helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem