Dunapart Medical Magánrendelő

Cím: Budapest, V. kerület, Petőfi tér 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Férfi meddőség kivizsgálása, kezelése
A problémák mielőbbi enyhítése
Vérvételi lehetőség
Korai magömlés vizsgálata, kezelése
Türelmet sugárzó környezet
Spermium vizsgálat
Merevedési zavarok vizsgálata, kezelése
Profi és segítőkész orvosi háttér
BEMER kezelés – fizikai érterápia



A Dunapart Medical Magánrendelőt választó pácienseink biztosak lehetnek benne, hogy az őket kezelő szakorvosok mindegyike tudása legjavát nyújtja és a panaszok, problémák feltárását követően alapos és a gyökerekig hatolóan megoldást nyújtanak. Több orvos, több szakterületen áll a rendelkezésére, akik elhivatottak a betegek mielőbbi gyógyulása, gyógyítása érdekében. Telefon: 06-30-429-2196


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti urológus utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy az urológus környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti urológus (Dunapart Medical Magánrendelő ) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2B, N2, 2, 23
  • busz: 5, 7, 8E, 15, 107, 108E, 110, 112, 133E
Térkép

Az urológus helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem