Ovi Német Nemzetiségi Alapítványi Óvoda

Cím: 1188 Budapest, Zrínyi u. 44.  (térkép, utcanézet lejjebb)

Óvodánk vallja, hogy a gyermeki lélek az első hat évben a legérzékenyebb. A szeretettel, türelemmel való nevelés, a gyermek személyiségének a kibontakoztatása ebben a korban a legfontosabb és a leghatékonyabb. Programunk meghatározó személyisége a pedagógus, aki hiteles mintát ad a gyermeknek, szülőnek egyaránt. Nekünk védő-óvó szemeinkkel kell őket vigyáznunk, hogy megmaradjanak olyan tisztának és őszintének, amilyennek születtek. Nevelési felfogásunkban a gyermek legfontosabb tevékenysége a játék, ebbe ágyazódnak be az egyéb tevékenységek, melyek közül a legfontosabbnak tartjuk a külső világ tevékeny megismerését, a természettel való kapcsolatot. A sokszínű tevékenységek által gazdagítjuk a gyermek nyelvi kifejezőképességét, fejlesztjük értelmét és gondolatvilágát, megtanul beilleszkedni a közösségbe, megismeri a viselkedés alapvető szabályait, becsüli és óvja környezetét. A nyugodt, derűs, szeretetteljes, családias légkörben felnövő gyermekekből válik kiegyensúlyozott, másokat megértő és tisztelő, nyitott, segítőkész, aktív és kreatív ember. Kapcsolat, további információk: http://www.kindergarten18.com


Budapest 18. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti óvoda utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 18. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 18 kerületében a fenti óvoda (Ovi Német Nemzetiségi Alapítványi Óvoda) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 54, 166
Térkép

Az óvoda helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem