Müller üzlet - Szombathely Center

Cím: Szombathely Viktória utca 12  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Háztartás - Kiváló márkák és háztartási kiegészítők. Széles választék több, mint 42.000 termékkel. Edények, poharak, evőeszközök, lábasok és tartozékok, sütőedények és tartozékok, dekoráció, ajándékok. A termékek nem találhatóak meg minden üzletben.
Naturshop - Bio minőség és fenntarthatóság magas színvonalon, széles választékban. Natúrkozmetikumok és sminktermékek, arc- és tesápolás, szappanok, biotermékek. Egyes termékek nem találhatóak meg minden üzletben.
Parfüméria - exkluzív illatok nőknek és férfiaknak, széles választék több mint 28.000 termékkel, női és férfi parfümök, sminktermékek és kellékek, kiváló minőségű kozmetikumok, arcápolás, kozmetikai táskák és kiegészítők, ajándékcsomagok
Kézimunka - minden, ami a kötéshez, horgoláshoz, varráshoz kell, széles választék, termékkategóriák: kötő-, horgoló- és varrótűk, kötőfonalak, cérnák, kiegészítők (patentok, gombok, tűbefűző, mérőszalag stb.), pántok, foltok, felvasalható motívumok, egyes termékek nem találhatóak meg minden üzletben
Saját márka - Széles saját márka portfólió a mindennapi igényekre, bármilyen területről legyen is szó: szépség és bőrápolás, táplálkozás és egészség, háztartás és család.
A Müller Drogéria üzletekben vett termékeket eredeti, bontatlan csomagolásban a vásárlást igazoló nyugta ellenében a vásárlástól számított 1 hónapig visszacseréli, vagy hasonló értékben levásárlást biztosító ajándékkártyát ad. Kivételt képeznek ez alól az élelmiszerek, vegyiáruk és a kozmetikai termékek (a tárolási sajátosságaik miatt), valamint a parfümök.
Széles választék, barátságos környezet, udvarias kiszolgálás, kedvező árak.
Drogéria - Minden Müller üzletben a legnagyobb területtel rendelkezik, széles választék: testápolás, napozó termékek, egészségügyi termékek, hajápolás, fogápolás, babatermékek, higiéniai termékek, háztartási termékek, állateledelek, étrendkiegészítők és reform élelmiszerek, édességek, üdítők, teák, partykellékek, konyhai segédeszközök
Harisnya - harisnyák és zoknik minden alkalomra, széles választék, női és férfi termékek, selyemharisnyák/zoknik, sportzoknik, leggingsek, térdzoknik, lábszárvédők (egyes termékek nem találhatóak meg minden üzletben)

Általános nyitvatartás munkaszüneti napok
Hétfő08:00-20:00
Kedd08:00-20:00
Szerda08:00-20:00
Csütörtök08:00-20:00
Péntek08:00-20:00
Szombat08:00-20:00
Vasárnap09:00-18:00

Térkép

A Müller üzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem