Bellis kutya-cica és kisállatkozmetika

Cím: 1089 Budapest, Vajda Péter u. 7.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Harmonikus, higiénikus környezetben, preciz, minőségi szolgáltatást nyújtok, ahol jól érzik magukat a kis vagabundok.
Kérésre otthon szépülünk, hozom-viszem szolgáltatás is igénybe vehető.
Teljes körü kozmetikázás, szakszerü standard frizurák, vagy a gazdi kivánsága szerinti fazonirozás, és nem utolsó sorban reális, barátságos árak.
Ha nyaralás vagy egyéb okok miatt gondot jelent cicád vagy kutyusod biztonságos elhelyzése, de nem szeretnéd őket panzióba adni, fordulj hozzám bizalommal, szivesen segitek. Akár lakásban tartva, többéves állattartási tapasztalattal elszállásolom és ellátom őket. Ezidő alatt a kozmetikai ellátást jutányos áron számitom.
Ingyenes parkolás közvetlenül az üzlet előtt.
Ha igényes gazdi vagy és nagyobb az elvárásod, mint egy kutyaborbélynál történő közel 1 órás gyorsszerviz, beleértve egy röpke gépi lekopaszitást, akkor kérlek jól válaszd meg kutyusod kozmetikusát. És könyörgöm ne hagyd kedvenced ismeretlen kezek alatt. Ha netán kozmetikust váltasz, vagy gyakorló gazdi vagy - kérlek légy ott az első alkalommal és tapasztald meg a bánásmódot. Kiméletlen, kapkodó, türelmetlenül végzett gyors munka óhatatlanul is balesettel végződhet, hiszen hegyes, szúrós szerszámmal is dolgozunk, különösen szem körül veszélyes, a blökikre ugye meg nem jellemző, hogy szoborként megállnának a nyiróasztalon.

Vállalkozásom kisállat kozmetika, melynek fő tevékenységi körébe tartozik a kisállatok fodrászata és kozmetikai ápolása. Szolgáltatásaimat folyamatosan bővitem, ezzel is igyekszem minden kedves gazdi és négylábú vendégeim igényeinek megfelelni. Higiénikus környezetben, minőségi szolgáltatást, humánus bánásmódot garantálok reális árakon. Amennyiben érdeklődik a szolgáltatás iránt, kérem látogasson el honlapomra, ahol bővebb információhoz juthat. Honlap: http://bellis8.webnode.hu


Budapest 8. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kutyakozmetika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kutyakozmetika környékén van-e lehetőség parkolásra (8. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 8 kerületében a fenti kutyakozmetika (Bellis kutya-cica és kisállatkozmetika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 2M, 24
  • busz: 99
Térkép

A kutyakozmetika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem