Kriszti Grooming Salon

Cím: 1163 Budapest Veres Péter út 33.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A KRISZTI GROOMING SALON hétfőtől szombatig várja vendégeit rugalmas időbeosztással és megfizethető árakkal a Veres Péter úton, a sashalmi hévmegállóval szemben, az ékszerész-kozmetika-fodrászat mellett. 8 éves szakmai tapasztalattal vállalom minden féle méretű és fajtájú kutyus teljes körű szakszerű ápolását professzionális kozmetikumokkal, minőségi termékekkel, legyen az nyírás vagy trimmelés, hobbi vagy kiállításra felkészítés. HÁZTÓL-HÁZIG SZÁLLÍTÁS illetve kis-közepes testű kutyusok PANZIÓZTATÁSA is lehetséges. Újdonságként CICA KOZMETIKA-t is vállalok, szárazon nyírva vagy fürdetve. A gazdikat szívesen látom, nyugodtan megvárhatják kedvencüket. Friss fotókat a facebook oldalon vagy a honlapon találnak. A kozmetika autóval könnyen elérhető, parkolni a fodrászat előtt vagy a környező utcákban lehetséges. Tömegkezlekedve pedig hévvel vagy a 44-es és a 45-ös busszal egyaránt nagyon egyszerűen megközelíthető. Honlap: http://www.krisztigrooming.wix.com/kutyakozmetika


Budapest 16. kerületében általában ingyenesen lehet parkolni, így valószínűleg a fenti kutyakozmetika utcájában is. Ha mégis szükség lenne parkolóra, akkor itt böngészhet 16. kerületi parkolók, parkolóházak között.

BKV megállók

Budapest 16 kerületében a fenti kutyakozmetika (Kriszti Grooming Salon) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 44, 45, 92A, 92
  • hév: H8, H9
Térkép

A kutyakozmetika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem