Hetényi Géza Kórház

Cím: 5004 Szolnok, Tószegi út 21.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Allergológiai szakrendelés - Az allergológia az orvostudomány allergiás betegségek diagnosztikájával és kezelésével foglalkozó ága. Az allergia túlérzékenységet jelent: az immunrendszer egy túlzott reakciója olyan anyagokra, melyek normális körülmények között semmilyen választ nem váltanak ki a szervezetből.
Nephrológiai Szakambulancia és Szakrendelés
Onkológiai gondozó, szakambulancia, szakrendelés - Az onkológia a jó és rosszindulatú daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával, kezelésével és gyógyításával foglalkozó orvostudományi ág.
Idegsebészeti szakrendelés
Szemészeti szakambulanciák (UH, OCT, Glaucoma, Laser)
Tüdőgyógyászati speciális szakrendelés – Asztma speciális szakrendelés
Gyermek diabetológia - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
Gyermek nőgyógyászat és serdülő nőgyógyászati szakrendelés
Fül-Orr-Gégészet Szakambulancia I-II - A fül-orr-gégészet az orvostudomány azon ága, melyhez a szájüreg és a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései, a hangképzési zavarok, az allergiás panaszok, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei valamint a szaglás és ízérzés tartoznak.
Angiológiai szakambulancia (IV. Belgy., Doppler-, illetve Duplex-scan vizsgáló)
Ergometria és Holter Szakambulancia
Gyermeksebészeti szakambulancia
Neurológiai Ambulancia - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Hematológiai Szakambulancia
Infektológiai és Hepatológiai szakrendelés
Epilepsia Szakrendelés
Gasztroenterológiai és Haemodinamikai Diagnosztikus Tömb - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Speciális Bőrgyógyászat-bőrgyógyászat-allergológia - A bőrgyógyászat a bőrünk egészségével foglalkozó tudományág. A bőrünk egy nagyon sokrétű feladatot ellátó, bonyolult szerv, melynek működése sok szempontból pótolhatatlan. Állapota tükrözi belső egyensúlyunkat, betegségei amellett, hogy kellemetlenek, jól láthatóak és feltűnőek is, nemcsak egészségi-, hanem esztétikai- és lelki problémát is jelenthetnek.
Parkinson Ambulancia
Diabetológiai szakrendelés - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.
Gasztroenterológiai Szakrendelés (Gyermek) - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Felnőtt Kardiológiai Ambulancia
Bronchológiai szakrendelés
Osteoporosis szakrendelés
Neuroimmunológiai Ambulancia - Az immunológia a szervezet védekező rendszerét, az immunrendszert vizsgáló és gyógyító orvosi tudományág. Az immunrendszer megfelelő működése alapvető fontosságú az egészséges mindennapokban, rendellenes működése azonban nagy károkat okozhat az egész szervezetben. Az immunológus szakorvos feladata az immun-eredetű betegségek feltárása, diagnosztizálása és kezelése. Sok esetben más orvostudományi szakágakkal együttműködve közösen szükséges a páciens gondozása.
Terhesambulancia
Szájsebészeti Szakrendelés
Klimax ambulancia
Prothrombin ambulancia
Gyermekpulmonológiai szakambulancia - A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik.
Rehabilitációs Terheléses Labor
Nőgyógyászati Endokrinológiai Szakrendelés
Gyermekpszichiátriai Szakrendelés és Gondozó - A pszichiátria a mentális zavarok diagnosztizálásával, kezelésével és megelőzésével foglalkozik, a lelki betegségek biológiai alapjait vizsgálja, az idegrendszeri átvivőanyagok (ún. neurotranszmitterek) módosulásait célozza meg a pszichés zavarok kezelésében. A pszichiáter olyan orvos, aki rendelkezik pszichiátriai szakképesítéssel.
Gyermekneurológiai szakambulancia
Pulmonológiai Rehabilitáció - A pulmonológia, más néven tüdőgyógyászat az orvostudomány azon szakterülete, amely a légutak és a tüdő megbetegedéseivel foglalkozik.
EEG Vizsgálat
Audiológia- Az audiológia az a fül-orr-gégészeti szakterület, mely a hallással, a halláscsökkenések diagnózisával és szűrésével foglalkozik.
Koraszülött utógondozás, neonatológia
Gasztroenterológiai szakrendelés - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Kardiológiai és Pulmonológiai Rehabilitáció
Dementia Szakrendelés
Urológiai ambulancia - Az urológia mindkét nemnél a szervezet méregtelenítésében fontos szerepet játszó vizelet elválasztó és elvezető rendszer (vese, vesevezeték, húgyhólyag, húgycső), valamint a férfi nemi szervek (herék, mellékherék, prosztata, ondóvezeték és ondóhólyag, hímvessző, járulékos nemi mirigyek) megbetegedéseivel foglalkozó szakterület.
Melanoma gondozás
Gyermek Infektológiai Szakambulancia
Kardiológiai Szakrendelés - A kardiológia a belgyógyászat egyik ága, mely a szív és az erek betegségeivel foglalkozó tudományág.
Cerebrovascularis Gondozás
Nőgyógyászati ambulancia - A nőgyógyászat a női nemi szervek betegségeivel és azok kezelésével foglalkozik. A rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálat még akkor is elengedhetetlen, ha a páciens panaszmentes.
Művese Állomás
Endokrin Ambulancia - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
EKG (Echokardiográfiás) szakambulancia
Genetikai Tanácsadás
Patológiai Osztály
Aspirációs Cytológia
Nephrológiai szakrendelés



Kapcsolat, további információk: http://hetenyikorhaz.hu

Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem