Mozgó Gumis


Szolgáltatások
Téli nyári gumicsere, helyszíni kiszállással, éjjel-nappal. Gumiszerviz, gumiszerelés, gumi javítás. Hívjon minket! Akár otthonában, akár a munkahelyén, vagy bárhol az útja során el tudjuk végezni a munkát. Azonnali segítség!
MOBIL GUMISZERELÉS - A gumiszerelés gyakorlatilag bármely helyszínen lehetséges. A mobilgumis gépjármű teljesen önellátó, a gépek meghajtásához szükséges áramot, valamint sűrített nagynyomású levegőt magának állítja elő aggregátor segítségével. Mozgó műhelyünk a legkorszerűbb gépek segitségével minden autó és kerék tipus szerelésére alkalmas. Legyen az egy kisebb acélfelni vagy akár egy nagyobb 22”-os alufelni. Szakképzett kollégáink minden esetben szakszerű segítséget nyújtanak ügyfeleink számára.
HELYSZÍNI DEKEFTJAVÍTÁS - Defektet kapott, kátyúba hajtott, lepadkázta , megütötte a felnijét vagy kiszakadt a gumiabroncsa? Túl elfoglalt, vagy esetleg nem tudja megoldani , hogy elvigye autóját gumiszervízbe? Nem akar bajlódni az út mellett, hogy feltegye a pótkereket vagy nincs is pót kereke? Nincs egyedül a bajban, mi segítünk! Mobilgumis munkatársunk a lehető leghamarabb a segítségére siet.
Higgye el, hogy a legegyszerűbb, a legkényelmesebb, a leggyorsabb, a legolcsóbb, tehát a legjobb megoldás. Próbálja ki, és nem kell a gumis műhelyekig elmennie, várakoznia. Műhely áron dolgozunk.
HELYSZÍNI KLÍMATÖLTÉS - A klímatöltés többé nem egy külön program. Nem veszi el a fél napját, nem kell áthajtania a fél városon, aztán sorban állni, és várakozni, amíg elvégezzük a munkát. Ha házhoz hív minket a klímája karbantartására szánt időt másra fordíthatja. Amíg Ön dolgozik vagy szabadidejét tölti, addig mi rendbe tesszük a klímáját. Akár munkahelyére is hívhat minket.



Kapcsolat, további információk: https://www.mozgogumis.hu

Térkép



 



Kapcsolat Adatvédelem