Ne-felejts Virágház Kft.

Cím: 1139 Budapest, Szegedi út 3.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
vágottvirág nagy választékban, exotikus virágok
VALENTIN NAPI készítmények
balkonnövények: árvácska, muskátli,szegfű,boglárka,petúnia- idényszerűen
koszorúk temetésre, hamvasztásra, urnadíszek
NŐNAPI CSOKROK, készítmények
VIRÁGDOBOZ, VIRÁGBOXok
ANYÁK NAPI csokrok
tartósított rózsa
különleges virágcsokrok : szülinapra, névnapra - asztaldíszek esküvőkre, karácsonyra, szezonálisan - menyasszonyi csokrok, vőlegény kitűzők - koszorúslány csokrok, dobócsokrok, autódíszek - rendezvények díszítése
dísznövények: levéldísznövény, virágzó dísznövények pl: orchidea, mini szobanövények
ballagási virágcsokrok
adventi koszorúk nagy mennyiségben
Karácsonyi hógömbök ( havazó. világító. zenéló)



Ne felejts! Virág-Ajándék üzletünk több mint 15 éve áll vásárlóink rendelkezésére. Kreatív virágkötőkkel igyekszünk valóra váltani vásárlóink elképzeléseit. Üzletünkben megtalálható: vágott virág, szobanövények, orchideák, kaspók, dekorációs kellékek, édességek, ajándéktárgyak, plüssjáték stb. Készítünk virágdíszeket esküvőre, rendezvényekre és az évszak minden alkalmára. Az év minden napján nyitva vagyunk. További információ a http://www.nefelejtsvirag.gportal.hu weboldalon.


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti virágüzlet utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a virágüzlet környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti virágüzlet (Ne-felejts Virágház Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • busz: 32
Térkép

A virágüzlet helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem