Budai táncklub

Cím: 1027. Budapest Kapás u. 55.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Kreatív gyermek tánc
Kortárs tánc
Modern tánc
Társastánc
Táncgimnasztika
Mozdulatművészet
Berczik torna hölgyeknek
Show tánc
Klasszikus balett
Jazz balett, jazz tánc
Stretching
Művészi torna-(kéziszeres gimnasztika)



Napjainkban a modern, kortárs tánc műfajok egyre inkább előtérbe kerülnek a táncművészetben. Táncklubbunk lépést kíván tartani a kor szellemével és ezeket a a műfajokat beépítettük oktatási rendszerünkbe. A hagyományos táncoktatás mint klasszikus balett, társastánc mellett az esztétikus testképzés bevezetésével a Budai Táncklub már korábban kiépített agy modern , amatőr művészetoktatási bázist, ahol a táncot szerető és művelni kívánó érdeklődők megratálják a korosztályuknak megfelelő tanfolyamokat. Telefon: +36-1-201-7992


Budapest 2. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti tánciskola utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a tánciskola környékén van-e lehetőség parkolásra (2. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 2 kerületében a fenti tánciskola ( Budai táncklub) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 4, 6, 17
  • busz: 11, 91, 111, 191, 291
Térkép

A tánciskola helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem