Fancy Dog kutyakozmetika

Cím: 1034 Budapest Bécsi út 102/c.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Termékek
Fogtisztítás
Szaktanácsadás
Kutyakozmetika



A Fancy Dog kutyakozmetika a III. kerület, Óbuda frekventált részén található. Az Amfiteátrumtól gyalog 5 perc alatt, illetve a 17-es, 19-es és 41-es villamossal közelíthető meg. Minden kutyus egyénre szabott szolgáltatásban részesül és egyszerre maximális odafigyeléssel csak egy kutyust szépítünk, így előre egyeztetett időpontban tudjuk fogadni a kis kedvenceket. Kutyakozmetikánk kizárólag prémium kategóriás professzionális és bio termékeket, a legmagasabb minőségű anyagokat és eszközöket használ a legjobb eredmények elérése érdekében. A kutyakozmetika kialakításakor a szakmai és minőségi követelmények mellett a kutyák biztonságát és a gazdik kényelmét tartottuk szem előtt. Családias hangulatú üzletünkben a gazdik kényelmesen megvárhatják kedvencüket, a kozmetikázás ideje alatt pedig vendégünk egy Nespresszo kávéra, teára vagy egy üditőre. Vendégeink mindenkor magas szintű szakmai hozzáértéssel, teljes körű figyelemmel és udvarias kiszolgálással találkoznak. Kapcsolat, további információk: http://www.fancydog.hu


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kutyakozmetika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kutyakozmetika környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti kutyakozmetika (Fancy Dog kutyakozmetika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 19, 41
Térkép

A kutyakozmetika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem