Professional Orvosi Kft.

Cím: 1038 Budapest, Bécsi út 85.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Funkcionális Gasztronenterológia
Immunológia - Az immunológia a szervezet védekező rendszerét, az immunrendszert vizsgáló és gyógyító orvosi tudományág. Az immunrendszer megfelelő működése alapvető fontosságú az egészséges mindennapokban, rendellenes működése azonban nagy károkat okozhat az egész szervezetben. Az immunológus szakorvos feladata az immun-eredetű betegségek feltárása, diagnosztizálása és kezelése. Sok esetben más orvostudományi szakágakkal együttműködve közösen szükséges a páciens gondozása.
Gyermek Gasztroenterológia - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Gasztroenterológia - A gasztroenterológia a belgyógyászatból önállósodott orvosi szakterület, ami az emésztőrendszerrel , illetve annak betegségeivel foglalkozik.
Belgyógyászat - A belgyógyászat az orvostudomány talán legösszetettebb szakterülete, mely számos speciális szakirányt foglal magában. A belgyógyász feladata, hogy általános, nem egyértelmű tünetek esetén a kivizsgálást megkezdje, és a diagnózis felállítását követően a gyógykezelést elindítsa, vagy –amennyiben szükséges- speciális szakrendelésre irányítsa a beteget a lehető legszakszerűbb ellátás céljából.
Endokrinológia - Az endokrinológia az orvostudomány azon ága, amely a belső elválasztású mirigyek betegségeivel és rendellenességeivel foglalkozik.
Diabetológia - A diabetológia a diabétesszel, vagyis a cukorbetegséggel és annak megelőzésével, gyógyításával foglalkozó orvosi tudományág. A cukorbetegség a szervezet anyagcseréjének krónikus megbetegedése. Az elnevezés az egyik főtünetre, a cukor vizelettel való fokozott kiválasztására és a megemelkedett vizeletmennyiségre utal.



Rendelőnk fő profilja a gasztroenterológia, mely területen kiterjedt szűrő-, valamint mindenfajta egyéb bajmegállapító vizsgálatokat és kezeléseket végzünk. Ennek keretében diagnosztizáljuk a gyomor- és bélpanaszok okait, a máj- és epebetegségek hátterét, a különböző emésztési zavarokat, majd a megfelelő kezelést alkalmazzuk. Telefon: 317-0631


Budapest 3. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (3. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 3 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Professional Orvosi Kft.) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • villamos: 17, 19, 41
  • busz: 9, 29, 111
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem