Pesti Mozgásszervi Magánrendelő

Cím: 1133 Budapest, Pannónia utca 70.  (térkép, utcanézet lejjebb)


Szolgáltatások
Gyermekortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Stroke és agysérülés utáni rehabilitáció
Logopédia
Immunológia - Az immunológia a szervezet védekező rendszerét, az immunrendszert vizsgáló és gyógyító orvosi tudományág. Az immunrendszer megfelelő működése alapvető fontosságú az egészséges mindennapokban, rendellenes működése azonban nagy károkat okozhat az egész szervezetben. Az immunológus szakorvos feladata az immun-eredetű betegségek feltárása, diagnosztizálása és kezelése. Sok esetben más orvostudományi szakágakkal együttműködve közösen szükséges a páciens gondozása.
Reumatológia - A reumatológia a belgyógyászat egyik szakága, amely a mozgásszervek – gerinc és ízületek – nem traumás eredetű megbetegedésére specializálódik.
Sebészet
Online konzultáció
Neuropszichológia
Rehabilitáció
Ortopédia - Az ortopédia a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett elváltozásaival foglalkozó orvosi tudományág.
Neurológia - A neurológia a központi és perifériás idegrendszer szerkezeti és funkcionális betegségeinek diagnosztizálásával és kezelésével foglalkozik.
Diagnosztika



A BMM XIII. kerületi rendelője a Lehel tér közelében található, gépkocsival és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen. Pesti rendelőnk és külön bejáratú Sebkezelő Centrumunk egymás mellett található a Kleopátra-ház Pannónia utca felőli oldalán. Mindkét helyiség bejárata az utcafrontról közelíthető meg. Kapcsolat, további információk: http://www.bmm.hu


Budapest 13. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti kórház, klinika, magánklinika utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a kórház, klinika, magánklinika környékén van-e lehetőség parkolásra (13. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 13 kerületében a fenti kórház, klinika, magánklinika (Pesti Mozgásszervi Magánrendelő) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • trolibusz: 75, 76
  • busz: 15
Térkép

A kórház, klinika, magánklinika helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




 



Kapcsolat Adatvédelem