Mandala Jóga Bazilika

Cím: 1051 Budapest, Hercegprímás u. 13.  (térkép, utcanézet lejjebb)

A stúdió a nyüzsgő belvárosban van, mégis a nyugalom szigete, egy gyönyörű belső kerten át vezet az út a Mandala Jóga Bazilikába. Óriási ablakaival, hatalmas belmagasságával egy igazán különleges helyszín a gyakorláshoz. Külön recepciónk nincs, az órák előtti 30 percben az oktató tud segítségedre lenni. A stúdióhoz a 13 kulcs 1313 kapukóddal tudsz bejutni. Megközelítés: A stúdió Budapest 5. kerületében található, az Arany János utcai metrómegállótól 2 perc sétányira. Parkolni a környező utcában lehet, könnyebb helyet találni a Bajcsy-Zsilinszky út túloldalán, illetve nagyon közel van a Bank Center fizetős parkolója is. A következő járatok állnak meg a közelben: kék metró, 72-es trolibusz, buszjáratok: 9, 15, 105, 210, 178 email: info(kukac)mandalajoga.hu


Budapest 5. kerületében ezen a környéken általában fizetős a parkolás, ezért valószínűleg a fenti jóga stúdió utcájában is. Ha autóval érkezik, akkor erre érdemes odafigyelni, illetve előzetesen ellenőrizni, hogy a jóga stúdió környékén van-e lehetőség parkolásra (5. kerületi parkolók, parkolóházak). A fizetős parkolást a hétvégék és az ünnepnapok módosíthatják, ilyenkor gyakran ingyenes a parkolás az egyébként fizetős területeken.

BKV megállók

Budapest 5 kerületében a fenti jóga stúdió (Mandala Jóga Bazilika) közelében az alábbi BKV járatoknak vannak megállói (kattintson a járat számára a megállók megtekintéséhez):

  • metró: M1 (kisföldalatti, sárga metró), M3 (kék metró)
  • trolibusz: 72
  • busz: 9, 15, 105, 210B, 210
Térkép

A jóga stúdió helye térképen (a megjelenített hely egyes esetekben csak hozzávetőleges):




Munkaszüneti napok 2024-ben




Kapcsolat Adatvédelem